eilandenweekend

warning: Creating default object from empty value in /var/www/goclubgroningen.nl/htdocs/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.

Aankondiging Eilandenweekend 2017

De inschrijving voor het Eilandenweekend 2017 is open. Net als vorig jaar gaan we naar Giethoorn. We hebben 6 punters beschikbaar voor waterplezier en natuurlijk zullen er veel spelletjes gespeeld worden.

In het kort
Waar: het Kraggehuis bij Giethoorn.
Wanneer: het weekend 9 t/m 12 juni 2017. Vrijdagmiddag t/m maandagochtend, 10 uur.

Kosten
- Vrijdagmiddag t/m zondagmiddag €60, inclusief eten op vrijdag- en zaterdagavond.
- Zondagmiddag t/m maandagochtend €20, inclusief eten op zondagavond.

Meer weten?: Informatie
Inschrijven: Inschrijven Eilandenweekend.
Organisatoren: Pieter, Frenk, Reijer en Ryanke.
Contact: ew2017@goclubgroningen.nl

Eilandenweekend 2017

Het jaarlijkse weekendje weg van de Go Club Groningen gaat dit jaar weer naar een eilandje nabij Giethoorn, en wel in het weekend van 9 t/m 12 juni.

Eilandenweekend 2016 Aankondiging

Het jaarlijkse weekeindje weg van de Go club Groningen gaat dit jaar weer naar een eilandje nabij Giethoorn, en wel in het weekend van 10 t/m 13 juni.

Eilandenweekend 2015

Boekanier 4

Eilandenweekend 19, 20 en 21 juni 2015, Nes op Ameland

Na een jaar van afwezigheid willen we dit we dit jaar weer een eilandenweekend organiseren. Het eilandenweekend van 2015 zal worden gehouden op het waddeneiland Ameland bij het plaatsje Nes. We hebben voor dit doel de groepsaccommodatie “de Boekanier” geboekt. Hier zijn we in 2011 al eens geweest. Het eilandenweekend is geen toernooi maar er kan volop go worden gespeeld. Gezelligheid en ontspanning staat voorop of je nu het hele weekend een gezelschapsspel wilt spelen, vogels wilt bekijken of sportiever bezig wilt zijn met fietsen, zwemmen of wandelen. Dus wil je naar bos, duin, strand, zee en go spelen dan heb je nu een mooi excuus om een minivakantie op Ameland te houden.

Verslag eilandenweekend 2011 - 20, 21 en 23 mei Nes op Ameland

Eilandenweekend 2011 - 4 fotograaf Emile

In 2011 zijn we naar Ameland geweest zoals we in het verleden ook deden. Een eiland trekt altijd omdat zijn omgeving geheel anders is dan de vaste wal en het begint met een bootreis. Het was in 2011 een mooi weekend. Het prachtige weer op vrijdag en zaterdag en onze vrije locatie in de duinen hebben hier zeker aan bijgedragen.

Eilandenweekend zeer geslaagd

Het Eilandenweekend 2010 was weer een zeer geslaagd evenement. Zo'n 30 mensen uit het hele land maakten de trip naar Giethoorn, waar het weer flink mee zat. Het hele weekeind was het zonnig en warm, met temperaturen rond de 24 graden. Pas zondagavond, toen iedereen alweer richting huis aan het gaan was, viel er een spatje regen.

Weilandenweekeind 2010: Uitgebreide Informatie

Het eilandenweekend van 2009 was mede door het goede weer en sfeer een succes te noemen. De omgeving: een eilandje in een ondiep meer, de vrije activiteiten: zeilen, punteren, zwemmen, het vrij (go) spelen en het ongedwongen samen zijn, sprak veel mensen aan. Om deze reden hebben wij onze pijlen voor 2010 weer gericht op een groepsaccommodatie bij Giethoorn. Even leek het er op dat wij naast de boot zouden vallen, maar gelukkig zegde een andere groep af, zodat wij het gaatje van 4, 5 en 6 juni zullen gaan opvullen.

Datum Weilandenweekend 2010 bekend

Het Weilandenweekend 2010 zal plaatsvinden van vrijdag 4 t/m zondag 6 juni.

Ook in 2010 gaan we weer naar Giethoorn. Dit keer niet naar het eilandje met het "Kraggehuis" maar naar de groepsaccomodatie "Sameneen" aan een weiland. De locaties liggen vlak bij elkaar en beide zijn alleen per boot bereikbaar.

Voordelen van deze nieuwe locatie zijn:

  • meer ruimte er omheen.
  • motorbootje en zeilpunters
  • meer aparte kamers

Kosten volgen nog. De inschrijving zal openen in 2010. De organisatie ligt in handen van Pieter, Mirjam, en Emile.

Verslag Eilandenweekend 2009

Het Eilandenweekend 2009 was weer erg gezellig. In totaal kwamen zo'n 25 man langs, waarvan het grootste deel het gehele weekend, en een paar maar een of twee dagen.

Het eilandje in de Bovenwiede bij Giethoorn bleek een ideale plek om te vertoeven, zeker met het drukkend warme weer, waar we op het eiland weinig last van hadden door het voordurende briesje dat over het meer woei.

Eilandenweekeind 2009

Het eilandenweekeind van de Groningse Go club komt er weer aan. We gaan dit jaar naar een privé eiland in een meer vlakbij Giethoorn, waarbij zeilboten inbegrepen zijn. Het een en ander zal plaatsvinden in het weekeind 26-28 juni 2009.

Syndicate content