speler

warning: Creating default object from empty value in /var/www/goclubgroningen.nl/htdocs/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.

Siu Hong Chung gepromoveerd naar 3e dan

Op de valreep van 2010 is Siu gepromoveerd tot 3e dan. Op wintergo kwam de classificatiecommissie bij elkaar en deelde vier promoties uit. Naast Siu kregen ook Alexander Eerbeek (nu 4e dan), Laurens Spijker (Nu 2e dan) en Erik v/d Werf (nu 1e dan) een dangraadje erbij.

Siu mag binnenkort op het NK gaan werken aan zijn volgende promotie. Daar zullen al zijn tegenstanders ten minste 4e dan zijn, een uitstekende gelegenheid om te pieken.

Michiel Tel gepromoveerd naar 3e dan

De Classificatie Commissie van de NGoB heeft recent vergaderd, en heeft daarbij besloten dat Michiel Tel zich voortaan 3e dan mag noemen. Michiel had in het najaar een paar goede resultaten laten zien, met onder andere een tweede plaats op het Arnhem's toernooi en een zesde plaats op het Indis. Dat laatste was genoeg voor plaatsing in het Nederlands Kampioenschap, waarvoor Michiel helaas af moest zeggen omdat hij een paar maanden in Korea go aan het studeren is.

Syndicate content